25 Ekim 2009 Pazar

Evian Doğal Mineralli Su

WEB: Akdamla Su


İrtibat : akdamlasufabrikasi@gmail.com

Akdamla Su Fabrikası 19 litre damacana su ve 200-300 cc bardak su üretimi ile Çorlu Tekirdağ da faaliyettedir. Yeni kurulan bir fabrika olarak tanıtım amaçlı son derece avantajlı ve kazançlı distribütörlük / bayiilik şartlarımızı mutlaka öğrenin.

İLETİŞİM

MSN Messenger : akdamlasufabrikasi@hotmail.com

Başvuru için : 0532 546 16 42

E-mail : akdamlasufabrikasi@gmail.com

MSN Messenger'dan görüşebiliriz :
Yönetici Asistanı Pınar Yıldırım : ....: akdamlasufabrikasi@hotmail.com - 0532 270 77 42
Yönetici Asistanı Candaş Yavuz :...: akdamlasufabrikasi2@hotmail.com - 0532 253 32 07

BENZERSİZ AVANTAJLARIMIZ

1- 0.59 TL (59 kuruş) Damacana dolum ücreti (+bedava dolum destekleri)
2- Damacana full Takas desteğimiz. (5.9 TL yeni damacana-Taksit Olur)
3- Bidon masrafınızı su olarak karşılıyoruz.
4- Reklam masraflarınızın tamamını su olarak karşılıyoruz.
5- Çorlu şehir merkezindeki fabrika lokasyonumuzla kolay ve hızlı nakliyat
6- 2008 Avrupa Birliği uyumlu Ruhsatımız (Türkiye genelinde Bu ruhsata sahip sadece 12 su fabrikası vardır.) Listeyi görmek için sağlık bakanlığı web sitesinden indirebilirsiniz : www.saglik.gov.tr/TSHGM/dosyagoster.aspx?DIL=1&BELGEANAH=34501&DOSYAISIM=icme.pdf )
7- Günde 28.000 damacana dolum kapasitemiz
8- 200 ve 300 cc lik bardak suyu ürünlerimizle etkili abone reklamı imkanlarımız.
9- Sürekli yüksek kalitede ve aynı standartlarda teknolojik üretim.
10- Son derece yumuşak ( 1.5 fr sertlik ) ve lezzetli ( 7.6 pH ) olan su kalitemizin ilk bidondan bir milyonuncu bidona kadar değişmeyeceğini garanti ediyoruz.
11- Sağlık Bakanlığı denetim tahlil raporu

NASIL BAYİİ OLUNUR ?

Öncelikle randevu ve ön bilgi almak için 0532 5461642 numaralı telefon arayınız. Ön bilgi verdikten sonra sizi fabrikamıza davet edeceğiz. Tesislerimizi gezdikten sonra ofisimizde suyumuzun tadına bakacaksınız , suyumuzla hazırlanmış çay içeceğiz. Size avrupa birliği onaylı ruhsatımızın bir örneğini takdim edeceğiz. Tesisimizdeki makineleri ve kalite standartlarımızı birlikte inceleyeceğiz. Çalışma sistemimizi konuştuktan sonra bayilik sözleşmemizi inceleyeceksiniz. Bayiilerimizden herhangi bir teminat istemiyoruz. Anlaşma halinde ihtiyacınız kadar damacana sipariş ederek işe başlayabilirsiniz.

BAYİLİK İÇİN HEMEN BAŞVURU YAP !

BAYİLİK GÖRÜŞME OFİSLERİMİZ

1 - Akdamla Su Fabrikası Yönetim Binası :
Kazımiye Mah. Salih Omurtak Cad. 56/E Çorlu Tekirdağ
0 532 5461642 - 0 532 2533207 - 0 532 2707742

2 - Akdamla Su Fabrikası İstanbul Merkez Ofisi
Büyükdere Caddesi Kanyon Ofis Binası No: 185 Kat: 6 Levent İstanbul
Telefon: 0 212 319 77 67 Fax: 0 212 319 76 00

BAYİLİK İÇİN HEMEN BAŞVURU YAP !

İÇİLEBİLİR SUYUN ÖZELLİKLERİ

İçme ve kullanma suyunun kalitesindeki bozulmalar çeşitli hastalıklara yol açabilmektedir. Bu yüzden içme suyunun belirli özelliklere sahip olması gerekiyor; bunları kısaca şöyle özetleyebiliriz:

  • Hastalık yapıcı mikroorganizmalar içermemelidir.
  • Kokusuz, renksiz, berrak ve içimi hoş olmalıdır.
  • Sularda fenoller, yağlar gibi suya kötü koku ve tat veren maddeler bulunmamalıdır.
  • Yeterli derecede yumuşak olmalıdır.
  • Ne aşındırıcı olmalı, ne de taş yapmalıdır.
  • Hidrojen sülfür, demir ve mangan gibi elementleri ihtiva etmemelidir.
  • Suda sağlığa zararlı kimyasal maddeler bulunmamalıdır. Bazı kimyasal maddeler zehirli etki yapabilir; arsenik, kadmiyum, krom, kurşun, cıva gibi. Bunun yanında baryum, nitrat, florür, radyoaktif maddeler, amonyum, klorür gibi maddeler sınır değerlerinin üzerinde sağlığa olumsuz etkileri olan maddelerdir. Bazı kimyasalların varlığı aynı zamanda, suya kirli suların karıştığının göstergesidir.
  • Sular kullanma maksatlarına uygun olmalıdır.

İçme suyunda bulunabilecek muhtemel tehlikeleri gidermek ve istanbullulara sağlıklı, içilebilir su sağlamak için iSKi Laboratuvarlarında; arıtma tesisi çıkış suyu ve bu suyun şebeke yoluyla musluklarımıza ulaşıncaya kadar geçirdiği her aşama sürekli kontrol edilmektedir.

İçme suyu, onlarca parametrenin test edilmesi ve test sonuçlarının içme ve/veya kullanıma uygun olmasına göre şehir şebekesine verilmektedir.

İçilebilir suyun özelliklerini üç grup altında toplamak mümkündür:

  1. Fiziksel özellikler: Renk, koku, sıcaklık vb.
  2. Kimyasal özellikler: Sertlik derecesi, organik ve inorganik içerikler, pH ve zehirli bileşikler vb.
  3. Biyolojik özellikler: Bakteriler, virüsler, parazitler vb.

Bazı sular, yüksek düzeylerde bulunması halinde sağlık için tehlikeli olabilecek pek çok kimyasal, fiziksel ve mikrobiyolojik kirleticiler içerebilmektedir. Kurşun, arsenik, benzen gibi maddeler kimyasal kirleticilerdendir. Mikrobiyolojik kirlenmeyi ise bakteriler, virüsler ve parazitler oluşturmaktadır. Cam kırıkları, metal ve kağıt parçaları, toz, toprak gibi katı atıklar fiziksel kirlenmeyi oluştururlar. Gündelik hayatta kullandığımız aerosoller*, yapay tatlandırıcılar, kozmetik ürünleri, her türlü boya, böcek ilaçları, ilaçlar, plastikler gibi maddeler tatlısu kaynaklarımıza karışarak sağlığımızı tehlikeye sokan sayısız insan yapımı kimyasallardan sadece bir kaçıdır.

Pek çok bulaşıcı hastalık, kirli su vasıtasıyla insanlara geçebilmektedir. Fakat suyun önemi ve sebep olabildiği hastalıklar ancak son 150 yılda algılanmaya başlanmıştır. Dünya Sağlık Teşkilatı (WHO) gelişen ülkelerdeki hastalıkların % 80'inin su ile ilişkili olduğunu tahmin etmektedir. Günümüzde geri kalmış ülkelerde bebek ölümlerinin önemli bir nedeni bulaşıcı enfeksiyon hastalıklarıdır. Bu yüzden su hijyeni, halk sağlığı açısından çok büyük önem arz etmektedir. İçme suyu kaynaklarının hastalık yapıcı mikroorganizmalarla kirlenmesi halk sağlığını doğrudan tehdit etmektedir. Kolera mikrobu, Hepatit A virüsü ve mikroskobik parazitlerden tifo, dizanteri mikrobu gibi bakterilerin yanı sıra, çeşitli virüsler ve parazitler su kaynaklanna bulaşabilir ve pek çok salgın hastalığa neden olabilirler.

Çeşitli nedenlerden dolayı bağışıklık sistemleri zayıflamış olan kişilerin, içme sularındaki kirleticiler konusunda daha duyarlı olmaları gerekiyor. Örneğin, bir mikroskobik parazit olan Cryptosporidium, enfekte olmuş hayvan ve insanların bağırsaklarında yaşar. Özellikle, göl ve akarsu gibi yüzey sularında bulunan bu parazit, sağlıklı yetişkinlerde de hastalığa yol açabilmektedir. Ancak bağışıklık sistemi zayıflamış kişilerde çok daha ciddi hastalıklara, hatta ölümlere neden olabilmektedir.

Küçük çocuklar yüksek düzeylerde nitrat ve kurşun gibi bazı kirleticilere karşı çok hassastırlar. İçme suyundaki kurşun, bebek ve çocuklarda, fiziksel ve zihinsel gelişme bozukluklarına; yetişkinlerde ise kan basıncının artışına neden olabilmektedir. Uzun yıllar kurşun miktarı fazla su içen yetişkinlerde böbrek sorunları ve yüksek tansiyon gelişebilmekte, içme suyundaki yüksek miktarda nitrat da ciddi hastalıklara neden olabilmektedir.

Hayatın kaynağı olan su ne yazık ki, su kaynaklarının kirletilmesi ve arıtılmadan kullanılması yüzünden halk sağlığını tehdit edebiliyor. Yaşam için gerekli olan su, temiz ve sağlıklı olduğu durumda yararlı olabilir. Sudan kaynaklanan hastalıkların kontrol aıtında tutulması, kaynaktan başlayarak musluklarımıza ulaşıncaya kadar pek çok aşamada gerekli tedbirlerin alınması ile mümkün olabilir.

NEDEN SU İÇMELİYİZ ?

Vücudumuzun yüzde 50 - 60’ını oluşturan su, aynı zamanda su vücut ısımızı dengeler, solunumumuza yardımcı olur, besinleri taşır, atıkları boşaltmak ve kasları çalıştırmaya yardımcı olur. Susuz geçen 3 gün sonunda sorunlar yaşamaya başlanır. Bu da suyun ne kadar önemli bir konu olduğunu gösterir. Su hepimizin bildiği gibi vücudumuz için vazgeçilmezdir ve aynı zamanda da çok önemli bir kilo verme faktörüdür. Buna rağmen su diyetlerin en çok ihmal edilen kısmı olur. Çoğumuz bazen bütün günü bir bardak su içmeden geçiririz. Oysa vücudumuzun suya ihtiyacı vardır. Beynimizin yüzde 75’i kanımızın yüzde 82’si ve akciğerlerimizin neredeyse yüzde 90’ı sudan oluşmuştur. Ne kadar çok su içerseniz metabolizmanız o kadar hızlı çalışır. Susamaya başlamadan dahi dehidre olduğunuz andan itibaren karaciğeriniz, böbreklerinizin çalışmasına yardımcı olmaya başlar ve yağı kısa sürede metabolize edemezsiniz.

Su içmediğimiz takdirde metabolizmanız yavaşlar ve istemeyen yağların kalıcı olmasına sebep olur. Eğer vücudunuz susuzluğa alışmışsa vücuttaki su daha çok ayak bilekleri, kalçalar ve uyluklarda toplanır. Başka bir deyişle vücudunuz size güvenmediğinden mevcut olan bütün suyu susuz kalmış bir kaktüs gibi tutmaya çalışır. Vücudunuz bir kere suyun düzenli olarak sağlanacağını fark ettiğinde depolamış olduğu suyu bırakarak kilo vermenize izin verir. Ayrıca gün içinde aldığınızı kontrol etmede güçlük çekiyorsanız su içmek tokluk hissi için hızlı ve sağlıklı bir yoldur. Atıştırmalarınız için yemekten önce ve sokağa çıkmadan önce bir bardak su içmekte büyük fayda vardır. Kahve ve soda gibi içecekler sizin su kaybetmenize yol açar ve dehidre olmanıza neden olur.

Günlük önerilen su miktarı günde 10-12 bardaktır. Eğer çok miktarda kahve ve soda tüketiyorsanız basit değişikliklerle diyetinizdeki su miktarını artırabilirsiniz. İşte gün içinde daha çok su almanızı sağlayacak bazı öneriler:

  • Arabanızda bir şişe su bulundurun.
  • İş yerinde sigara molası yerine su molası verin.
  • Su bardağınıza bir kural koyun, “boşaldığı anda dolacak”
  • Biri iş, biri ev için 2 şişe su alın .Birini her gün işten çıkmadan, diğerini de her gece uyumadan önce doldurun.
  • Restoranda soda yerine su ısmarlayın. İçecek başka bir çeviriniz varsa dahi mutlaka su isteyin.
  • Hafta sonları dolabınızda daha çok su bulundurun.

PATRONUN SEYİR DEFTERİ

Sevgili su dostları. Bayii ağımızı oluşturmaya başladığımız 1 aralik 2008 tarhinden beri gerçekten buyuk taleple karşılaştık. Türkiyenin çeşitli bölgelerinden gerek halihazırda başka markaların bayiiliğini yapmakta olan , gerekse su işine yeni girmek isteyen bir çok kardeşimiz gelerek fabrikamızı ziyaret ettiler, bizleri tanıdılar. Onlarla tüm bilgilerimizi ve katettiğimiz yol haritalarımızı paylaştık. Şu anda birçoğu ile sözleşme imzaladık ve kol kola girerek hep beraber başarıya doğru koşmaya başladık. Hepsi gördü ve inandı ki bu su fabrikası başkalarına ait değil kendi fabrikaları. Gördülerki bu işte patron başkası değil kendileri. Anladılarki hayallerine bu fabrikayla kavuşacaklar. Bazıları hemen karar veremedi düşündü sordu araştırdı ve geri geldi bizimle el sıkıştı. Bize katılan tüm bayiilerimize buradan teşekkür ediyorum. En kısa zamanda başarılarımızı kutlamak üzere bir büyük bir yemek organizasyonu yapacağımızda buradan duyurmak istiyorum. Ayrıca bu soğuk kış günlerinin acısını sıcaktan kavuran yaz günlerinde grubumuza ait tatil köylerinde ücretsiz konaklayarak hep beraber çıkartacağımızıda unutmayın. Tekrar tüm su dostlarına ve kolumuza girerek yoldaşımız olan bizimle beraber koşan tüm bayiilerimize buradan teşekkur ediyorum. işinizde başarılı olmanız için verdiğimiz tüm destekler artarak devam edecektir. hepinizi çok seviyorum..

13.01.2009 ..

Sevgili su dostları tekrar merhaba.. 3 hafta sonra ancak zaman bulabildim buraya yazmaya inanın haftanın 7 günü sabahtan akşam geç vakitlere kadar bayii görüşmeleri yaptım. Ailemize birçok yeni bayii de eklemiş olduk bu 3 haftalık periyotta. Fabrikamız hızla yayılıyor. Sadece istanbul , trakya ve batı karadeniz bolgeleri ile kalmadık iç anadolu bölgesindede çok güçlü bir organizasyon kurduk ankara konya kayseri gibi büyük illerimizdede hızla bayiileşiyoruz. Bu sayfadan iç anadolu bölge liderimiz Sevgili dostum Bekir beyede ( Sn. Bekir Çakmacık ) olağanüstü performansından dolayı teşekkürler ediyorum. Tabii istanbulun çeşitli yerlerinde büyük bir heyecanla işlerini hızla büyüten isimlerini buraya sığdıramayacağım birçok bayii kardeşimide buradan kutluyorum ve başarılarınındevamını diliyorum. Beraber , kolkola koştuğumuz bu su yolunda daha büyük başarılar ve mutluluklar yaşayacağımızı lütfen unutmayın. Bu arada ben Kayak yapmak üzere birkaç günlüğüne Kartepe ye gidiyorum bu arada sizlere fabrika müdürümüz İlgen hanım yardımcı olacaklar. ben 19 ocak 2009 pazartesi günü yine full fabrikada olacağım ve siz su dostlarıyla görüşmeler yapmaktan her zamanki gibi mutluluk duyacağım. Sözlerimi tamamlarken Akdamla ailesine ve bu aileye katılacak olan yeni kardeşlerime selam ediyorum.. Hepiniz çok seviyorum..

01.02.2009 ..

İşte tekrar buluştuk akdamla sayfasında. Zaman su gibi akıyor. Bayii görüşmeleri artarak devam ediyor. Suyumuz yavaş yavaş türkiyeye yayılmaya başladı. Çeşitli bölgelerden suyun tadına bakan, lezzetine hayran kalan serbest girişimciler bizi arayarak Akdamla Ailesine katılmak istiyorlar. Hatta Batman , Kars ve Ağrı gibi bize son derece uzak illerden bile birçok talep alıyoruz. Bu durum bana inanılmaz mutluluk veriyor. Bayii lerimi telefonla arıyorum , sorun abonelerinize memnunlarmı suyumuzdan diyorum , allaha şükürler olsun şu ana kadar suyumuzu beğenmeyen çıkmadı. Dün Akdamla yöneticilerini topladım ve bir durum değerlendirmesi yaptık. Birçok rapor önüme geldi ve sıkı durun .... Böyle bir kriz ortamında Bnezeri görülmemiş bir ticari başarı elde etmişiz.. Mali müşavirlerimizi , Strateji ve teknik danışmanlarımızı hayretler içinde bırakan , akıllara durgunluk veren bu başarı Akdamla ailesine aittir. Akdamla ailesi bayiileriyle bir bütündür. Biz Bunu başarabiliyorsak canımız gibi sevdiğimiz bayiilerimiz sayesinde başarıyoruz. Ama şunu bilin ki altta yatan asıl cevher insan sevgisidir. Ben zannetmiyorum kriz ortamı ve soğuk kış aylarına rağmen 2 ay gibi kısa surede 100 e yakın bayiilik açan başka bir su fabrikası olsun. Bunu Akdamla başardı , iç anadolu bölge müdürüm sevgili Bekir beyin tabiriyle " biz Akdamlayı bir Cumhuriyet Altınıymış gibi satıyoruz " . işte bunla bana para kazanmanın ötesinde inanılmaz bir sosyal haz veriyor. Dünkü toplantımızdan beklentilerimizin fersah fersah ilerisinde sonuçlar çıkması bize yeni kararlar aldırdı ve canım Türkiye ' me en kaliteli suyu en uygun fiyata içirebilen bu projeyi yeni fabrikalar açarak zenginleştirmeye karar verdik. Toplantımızdan sonra Akdamla yöneticileriyle beraber Selimpaşa Sofram restoran da bir akşam yemeği yedik . Yöneticilerimin gözlerindeki ışıltı ve işlerine bağlılıkları ve başarmak için her gece geç vakitlere kadar çalışmaları beni çok duygulandırdı , gözyaşlarıma zor hakim oldum... ... işte ideal iş ortamı bu dedim ve beni doğru insanlarla biraraya getirdiği için yaradana şükrettim... sevgili su dostları size bu satırları yazdığım şu anda tarih 1 şubat 2009 ve pazar sabahı.. fabrikada ofisimdeyim ve gelen telefonlar şu anda yolda birçok bayii adayımızın Akdamla ailesine katılmak üzere fabrikamıza doğru yol aldığını gösteriyor. Müsadenizle satırlarıma buarada son verip bayiilerimle ilgilenmek istiyorum.. Sevgiyle kalınız. Hepinizi Çok Seviyorum...

14.02.2009 ..

Sevgili dostlarım , şu anda çorluda kar yağıyor , penceremden bembeyaz örtüleriyle gelinlik giymiş çam ağaçlarını görebiliyorum. rüzgarın şevkatli okşamalarına dayanamayıp kıpırdaşan dallar , yollara düşüpte erimeden görünür kalmaya çalışan kar taneleri inanılmaz bir peyzaj oluşturuyor. fabrika binamızda sürekli çalışan makinelerimizin gürültüsü hoş bir melodi gibi kulaklarımda. yüklenip yola çıkan tırlarımız kar kış demeden bayiilerimize su taşıyor , çalışanlarımızın yüzünde bir tebessüm. sanırım ben işimi seviyorum :) Onlara verdiğimiz 4 önemli dayanak : Güçlü fabrika , değişmez kalitede su , TR nin en kaliteli damacanası ve uygun fiyatımızla bu kısa sürede hepside beklentilerinin üzerinde başarılara imza attılar. Buradan hepsini tebrik ediyorum , başarılarının devamını diliyorum. yakında bu sayfadan tüm bayiilerimin listesini yayınlamaya başlayacağız. liste uzun olduğu için vakit alıyor . ha bu arada unutmayalım bugun sevgililer günü , sevgili bayiilerimden ricam sizlere gelen su siparişlerini aksatmadan hemen bir çiçekçiyi arayıp eşlerinize veya hayatı paylaşmayı planladığınız kişiye bir çiçek göndermeniz. İş konusundaki başarılarımıza özel hayatımızdakileride ekleyelim. Sevgili su dostları hepinize iş ve özel hayatınızda mutluluklar diliyorum. Sevgiyle kalın.

13.03.2009 .. DİKKAT KAMPANYA VAR ! ( 100. Bayiilik şerefine )

Sevgili su dostları bugün çok coşkuluyum. Akdamla ailesi nerdeyse küçük bir ordu oldu . Kulaklarınıza inanamayacaksınız. ! Bugun 100. bayiiliğimiiz de verdik. Bu kadar kısa sürede 100 bayiilik , üstelik suyun akla en az geldiği şu kış günlerinde 100 bayiilik. Su konusunda tecrübeli olanlar çok iyi bilir 2-3 ayda 100 bayiilik verebilen başka bir fabrika olup olmadığını.. Ben size hemen soyliyeyim Akdamla Su fabrikasından başka fabrika yok bunu başaran. Tabii Bu başarıyı sevinci kutlamadan olmaz :) Çorlu da havai fişek atsak canım Türkiyemin dört bir yanında yayılmış akdamla bayiileri bunu göremeyecekti. bende dedim yöneticilerime Akdamla ailesine yani sevgili bayiilerime bir kampanya yapalım. Hemen bir yazı hazırlayarak bayiilerimize yolladık. Kampanyamız büyük sevinç yarattı ve çok yoğun ilgi gördü. kampanyada nelermi var ? zaten bayiilerime yolladım.. Siz henüz bayii olmamış su dostlarımdamı merak ediyorusunuz ? ... Israr etmeyin söylemeyeceğim :) . Bu arada şirketimizde hızla büyüyor. Bolu Abant ta ve Ankara Kızılcahamam da Nehir Su ve Göksu tesiislerimiz çok yakında açılıyor. Siz sevgili su dostlarına daha fazla seçenek sunmak için çaba gösteriyoruz. Sevgili su dostları kutlamalar için yöneticilerim beni bekliyorlar çıkmam gerekiyor :) Hepinizi çok seviyorum.. Bayiilerime ve diğer su dostlarına sağlık ve bol kazanç diliyorum.

22.04.2009 .. YENİ FABRİKALARIMIZ !

Sevgili su dostları.. sizlere uzun zamandır yazamadım ama bakın yine beraberiz akdamla sayfalarında. Yavaş yavaş bahar gelmeye başladı . Pencereme konan minik serçeler cıvıl cıvıl. Bu arada su satışlarındada ciddi bir hareketlenme başladı :) bende bu arada Ankara ve Bolu Abant taki fabrikalarımızın kurulumu ile ilgilendim. Çok yakında Nehir Su ve Göksu fabrikalarımız hizmete girecek. Ama size başka bir müjdem daha var :)) Zonguldak taki Harmankaya Doğal Kaynak Suyu Fabrikamız üretime başladı ! ve Harmankaya olarakta hızla bayiileşmeye başladık bile : Harmankaya konya distribütörlüğü ve harmankaya İzmir distribütörlüklerini verdik bile :) .. Harmankaya da çok önemli bir özellik var: 0.5 f serttlik doğal kaynak suyu olarak çok nadir buluna bir özellik. Sevgili su dostları, sevgili Akdamla ailesi ve Sönmez Su fabrikaları grubuna dahil olacak tüm kardeşlerim sizlerin desteği ile kısa surede su piyasasında önemli bir noktaya geldik , Allah ın izniyle dahada iyi olacak. Hepinize işlerinizde başarılar diliyorum.. sevgiler...

PATRONUN SEYİR DEFTERİ DİĞER YAZILAR İÇİN TIKLAYIN !

İstanbul Merkez Ofisimiz:

Büyükdere Caddesi Kanyon Ofis Binası
No: 185 Kat: 6 Posta Kodu: 34394
Levent İstanbul Turkey
Telefon: 0 212 319 77 67
Fax: 0 212 319 76 00

Tekirdağ Çorlu Fabrikamız:

Akdamla Su Fabrikası
Kazımıye Mahallesi Salih Omurtak
Caddesi No: 56/E Çorlu
Tekirdağ

Fabrika Adres Tarifi:

Çorlu girişinde E-5 Karayolu üzerinde
Carrofour Alışveriş Merkezi Yanında
Petrol Ofisi Arkasında
0 532 546 16 42
0 532 253 32 07
0 532 270 77 42

Akdamla Su
İrtibat : akdamlasufabrikasi@gmail.com

BAĞLANTILAR

--

Akdamla Su Fabirkası Çorlu

--

Harmankaya Su Fabrikası Zonguldak

--

Göksu Su Fabrikası Ankara Kızılcahamam

--

Nehir Su Fabrikası Abant

--

Su Fabrikalarına Ortak Olun

--

Su Bayiliği Alın

--

Birgi Pınarı İzmir

--

Akdamla Su fabrikası İstanbul

--

Kendi İşinizi Kurun

--

KAR SU

--

GÖKTÜRK ÇOBANPINAR SU

--

KOÇBEY AQUA SU

--

MAHMUDİYE OSKAR SU

--

BAŞPINAR DOĞAL KAYNAK SUYU

--

HAZNEDAR SU

--

Ercüment Sönmez Güdücüoğlu